Kansainvälistä naistenpäivää on vietetty jo 1900-luvulta lähtien aina maaliskuun 8. päivänä. Tänä vuonna päivä osuu keskelle viikkoa, joten se suo mahdollisuuden muistaa työkavereita myös työpaikoilla. Naistenpäivänä lahjan tai kukkien ojentaja viestii arvostuksesta ja kunnioituksesta naisten asemaa sekä heidän sosiaalisia sekä taloudellisia saavutuksiaan kohtaan. Naistenpäivänä kunnioitusta voi osoittaa ihan kaikille naisille.

naistenpv paakuva

Runsasta ja värikästä

Iloisen värikäs ja muhkea tulppaanikimppu on varma valinta ja tuo hymyn huulille. Tulppaani kestää hyvin myös viileää, joten jos lämpötila on plussan puolella, voi kimpun kuljettaa perille ilman kääreitä. Naistenpäivänä kortti ei ole välttämätön sillä kimppua ojennettaessa hyvää naistenpäivää -toivotus on saajalle riittävä. Helppoa miehet, eikös vaan?

Laadukkaasti kotimaista

Kotimaisilla kasvihuoneilla viljellyt kukat ovat laadukkaita ja kestäviä. Ne eivät myöskään kärsi pitkistä kuljetusmatkoista. Ostamalla kotimaassa viljeltyjä kukkia tuet myös suomalaista työllisyyttä ja hyvinvointia. 

Kukkavinkki: Kaunis asetelma tarjottimelle

 Erivärisiä tulppaaneja, lasipulloja ja tarjotin. Näillä eväillä valmistuu kaunis tulppaaniasetelma työpaikan sivupöydälle tai kotiin ilahduttamaan ja viestimään keväästä. Klikkaa videoon ja katso miten helppoa se on!

 

viestintäpäällikkö

Minna Rantala, 050 3090 558

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.