Kukka on helppo naistenpäivän lahja, joka varmasti ilahduttaa saajaansa ja tekee vaikutuksen. Kansainvälistä naistenpäivää vietetään sunnuntaina 8. maaliskuuta. Tarjolla on paljon erilaisia kukkavaihtoehtoja.

Kukkien saaja ilahtuu

Naiset tekevät suurimman osan kotitalouksien kukkaostoksista. Kuitenkin naistenpäivänä miehet saavat loistaa kukkien ostajana ja niiden ojentajana. Silloin on hieno tilaisuus antaa kukkia naisille ikään tai  perhetilanteeseen katsomatta! Kukkien saaja ilahtuu lahjastaan ihan varmasti! Kukkia kannattaa ojentaa kotona sekä isoille että pienille naisille, ja ilahtuvatpa niistä sukulaiset ja työkaveritkin.

Paljon valinnanvaraa

Naistenpäivä osuu sipulikukkasesonkiin, joten tarjolla on muun muassa leikkotulppaaneja, narsisseja ja helmililjoja. Lisäksi kaupoissa on paljon erilaisia kukkivia ruukkukasveja, joten valinnanvaraa on. Millaisista kukista läheisesi tai työtoverisi pitävät? Vai ostaisitko jotain mikä miellyttää sinua? Vaihtoehtoisesti anna kukkakauppiasammattilaisen auttaa, hän osaa neuvoa.

Vinkkejä miehille naistenpäivänä:

- Naistenpäivään käyvät sekä leikkokukat että ruukkukasvit.

- Kukat ilahduttavat saajaansa, niin kotona kuin työpaikalla. Kannattaa kokeilla!

- Naistenpäivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina. Työpaikalla kukat voi ojentaa esimerkiksi jo perjantaina.

- Myös perheen pienimmät ilahtuvat kukista.

- Kukkien värillä ei ole väliä, ajatus on tärkein.

- Kukkien antaja muistetaan, joten se on hyvä tapa jäädä saajan mieleen.

- Kukan hankkiminen ei ole vaikeaa. Mistä kukkien saaja pitää? Jos se ei ole tiedosa, hanki itseäsi miellyttäviä kukkia tai kysy ehdotusta kukkakauppiaalta.

- Muista, että kukkia voi lähetyttää, jos et itse pääse paikalle!