Kansainvälistä naistenpäivää on vietetty 8. maaliskuuta jo yli sadan vuoden ajan.


Alunperin naisten oikeuksien päiväksi julistetun päivän tarkoituksena on muistaa myös naisten sosiaalisia, poliittisia ja taloudellisia saavutuksia. Siksi se on sopiva päivä huomioida työpaikan naisia, esimiestä ja kollegaa. Työpaikalla kukkalahjan voi ojentaa jo perjantaina.

Kukkien antaja jää mieleen
Kukkalahja on aina tervetullut ja arvostettu yllätys. Kukat nostattavat tunnelmaa ja tuovat iloisen mielen kukkalahjan saajalle ja antajalle. Naistenpäivänä ojennettu kukkakimppu viestii siitä, että vastaanottaja on tärkeä ja arvostettu. Kukkien antaja muistetaan aina, joten se on hyvä tapa jäädä saajan mieleen.

Kaikki kukat sopivat naistenpäivään
Tulppaanikimppu on suosittu naistenpäivän kukkalahja, onhan kevät tulppaanien aikaa. Tulppaanien väreillä voi peilata saajan luonnetta: monivärinen kimppu pursuaa iloa ja räväkkyyttä, valkoinen kimppu on hillitty ja tyylikäs.Vaaleanpunainen on suloinen ja makea kuin karkki. Erilaiset ruukkukukat kuten esikko, hortensia, begonia, atsalea ja paavalinkukka ovat kestävä valinta naistenpäivän kukkalahjaksi. Aikaisen kevään myötä iloisen keltaiset tetenarsissit ovat piristävä lahja, joka tuo kevään kotiin.

Suunnittelemalla yhteistä aikaa
Kukkalahjan lisäksi naiset toivovat naistenpäivältä romantiikkaa, yhteistä aikaa, huomiota ja hemmottelua. Lauantaihin osuva ajankohta on näiden toiveiden toteuttamiseen mitä mainioin. Pienellä suunnittelulla päivästä saa rentouttavan ja mieliinpainuvan kokemuksen, josta nauttivat miehetkin.