Olipa kerran

Vuosi toisensa jälkeen upea joulutähti tekee paluun. Tänä vuonna tämä suosittu joulukukka viedään satumaiseen ympäristöön: kekseliäät asetelmat ja yllättävät koristeet ovat saaneet inspiraatiota Grimmin veljesten kokoamista saduista, kuten Prinsessa Ruususesta, Punahilkasta ja Lumikista. Olipa joulutähti ylösalaisin pöydän yläpuolella tai kuusenkoristeena, se loistaa aina.

Olipa kerran joulutähti...

Joulutähdet ovat olennainen osa joulun juhlaa. Joulutähtien päästyä satumaailmaan, ne uhkuvat taianomaista viehätystä ja luovat mahtavan joulun hohdon kotiisi. Voit laittaa ne ylösalaisin ruukkuihin ruokapöydän yläpuolelle Lumikin maailmaan, sujauttaa ne joulupalloihin Punahilkan kulisseihin tai asetella ne Prinsessa Ruususen seinäpuutarhaan. Tänä jouluna, nämä uudet joulutähtiasetelmat tuovat satumaailman kotiisi tarjoten uuden vaihtoehdon perinteisemmille joulutähtiasetelmille.

Joulukuusenkoriste

joulukuusi on erottamaton osa joulua. Tänä vuonna se koristellaan erityisillä koristeilla, kuusenkoristeisiin sujautetuilla joulutähdillä. Kirkkaan punaiset pienet joulutähdet kuvastavat Punahilkan viittaa. Joulutähdet istutetaan  palloihin, joissa on sen kokoinen reikä, että ruukustaan pois otettu joulutähti mahtuu siihen. Loppu pallo täytetään sammalella, jotta multaa ei tipu lattialle. Tehtyäsi palloja riittävästi, asettele ne kuusen oksille, ja joulukuusesi on valmis  loistamaan yhdessä tähtien kanssa.  Koristeet ovat niin helppoja tehdä, että jopa pikkuapurit voivat auttaa.

Alaspäin riippuva joulutähti

Joulun kukat ovat taiottuja! Alaspäin riippuvassa kukkaruukussa joulutähdet näyttävät satumaisen taiotuilta. Jouluateria tuntuu erityisen erilaiselta, kun katosta roikkuu jouluisia joulutähtiä hyvin erilaisessa muodostelmassa. Ylösalaisin oleva jouluinen asetelma saa jouluvieraat varmasti hämmästymään.

Joulutähdet on poistettu omista muoviruukuistaan ja istutettu "Sky Planters" -nimisiin ruukkuihin. Pohjassa oleva verkko estää mullan tippumisen lattialle, kun ruukku käännetään ylösalaisin. Ruukkuja saa kaupoista ja netistä.

Seinäpuutarha

Joulun ihmemaa tulee todelliseksi seinäpuutarhassa, jossa lumottu joulutähti pääsee seinälle. Voit viettää unohtumatonta satujoulua Prinsessa Ruususen maailmassa. Seinäpuutarhan istutuspussit on tehty vedenkestävästä materiaalista, koska pussit on suunniteltu roikkumaan seinällä. Laita istutuspusseihin hieman multaa ja istuta joulutähdet pusseihin niin, että ne nojaavat hiukan eteenpäin. Lopuksi täytä pussit mullalla. Kun istutus on valmis, sen voi laittaa seinälle roikkumaan. Jos pusseja on käsitelty oikein, vedenkestävät pussit suojaavat seiniä ja huonekalujasi kosteudelta ja tahroilta. Ole huolellinen kastellessasi, ja kastele vain vähän kerrallaan.

Joulutähtikuvia
Stars for Europe -sivulle