Keltaiset kukat, pajunkissat ja pääsiäisruoho kuuluvat pääsiäiseen. Ulkona ovenpielessä hehkuvat tetenarsissit ja sisällä kukkivat ruukkukasvit. Lasten kanssa istutetut rairuohot ilahduttavat tuoreen vihreänä sekä pieniä että isoja.

Sipulikasvit ulkona
Keltainen tai monivärinen istutus ovenpielessä toivottaa kotiintulijat tervetulleiksi. Istutuksessa voi käyttää perinteisiä tetenarsisseja, höystettynä erilaisilla oksilla. Myös muut kukkivat sipulikasvit sopivat istutuksiin mitä parhaiten ja luovat uudenlaista ilmetä. Isokukkaiset narsissit, krookukset, helmililjat ja tulppaanit kestävät ulkona, kunhan lämpö ei laske nollan alapuolelle.

Väriä kukkivilla ruukkukasveilla
Lämpimässä huoneilmassa ruukkusipulikasvit kukkivat nopeammin kuin viileässä. Esimerkiksi vilpoisella lasitetulla parvekkeella ne viihtyvät oikein hyvin ja kukkivat kauan. Keltaisena kukkivia ruukkukasveja on erilaisia. Esimerkiksi begonia, krysanteemi, kiinanruusu ja gerbera tuovat keltaista iloista väriä pääsiäiskotiin.

Tulppaani maljakossa ilahduttaa
Keltaiset leikkotulppaanit ovat todellinen must joka pääsiäinen. Niihin saa lisää kevään hehkua koivun oksilla, joiden silmut avautuvat huoneenlämmössä nopeasti. Toinen pääsiäisen leikkokukka on tyylikäs leikkonarsissi. Pajunkissat kuuluvat ehdottomasti sulostuttamaan pääsiäisen kukka-asetelmia, olivatpa ne maljakossa tai ruukussa.

Omalla tyylillä
Pääsiäisen kukat saa helposti luotua omaan tyyliin sopivaksi.
- Ruukut, maljakot, oksat, nauhat, washiteipit ja koristeet saavat tutut kukat näyttämään aina erilaisilta, sen mukaan kuinka ne laitetaan esille. Näin jokainen pääsee ihan omalla tyylillään pääsiäisen tunnelmaan, kehottaa Sanna Rasku Kauppapuutarhaliitosta.