Ruukkuvihannesjaoston salaattipäivä 9.10.2019
Sokos Hotel Lahden Seurahuone
Aleksanterinkatu 14, 15110 Lahti
Päivän ohjelma:
9.45-10.15 Aamukahvit ja kuulumisten vaihtoa
10.15-10.20 Salaattipäivän avaus
10.20-11.00 Mitä salaatteja suomalaiset ostavat, tulevaisuuden trendit, toivomuksia viljelijöille, Kenneth Forsman, Kesko
11.00-11.45 Katsaus Luken hiilijalanjälkitutkimukseen. Miten käytän hiilijalanjälkilaskuria? Frans Silvenius, Luke
• Havainnollistavat esimerkit laskurin käytöstä, Lassi Remes, KPL
11.45-12.30 Lounas (omakustanteinen)
12.30-13.45 Tietoisku ruukkusalaatin tuotannosta, Jorma Järvinen, Horti Innova
13.45-14.30 Salaatin nitraatinhallinta viljelyteknisin keinoin, Kari Jokinen, Luke
14.30-15.00 Kahvitauko
15.00-15.30 Markkinointi ja brändäys, Minna Rantala, KPL
15.30-16.00 Ajankohtaista Kauppapuutarhaliitosta
KPL jäsenet ja työntekijät 50 euroa per henkilö, muut 100 euroa per henkilö. Hinnat sisältävät alvin. Kahvitarjoilut sisältyvät hintaan. Lounas on omakustanteinen ja maksetaan paikan päällä itse. Ilmoittautuminen on sitova.
Ilmoittautumiset 28. syyskuuta mennessä.
ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ: www.lyyti.fi/salaattipaiva2019
Lisätiedot: Lassi Remes, p. 0406758875, lassi.remes (a) kauppapuutarhaliitto.fi