Vihannesviljelijöiden Talvipäivät järjestetään tammikuussa Närpiössä. Ensimmäisenä päivänä vierailemme Esa ja Matti Tamsilla Äystöllä. Tämä jälkeen siirrymme Linds Kökiin avaamaan talvipäivät. Mikael Dahlqvist kertoo Närpiön kuulumisia. Lisäksi ajankohtaista asiaa Kauppapuutarhaliitosta sekä vihannes- ja ruukkuvihannesjaostojen vuosikokoukset. Päiväohjelman jälkeen illallinen Linds Kökissä. Yöpyminen Hotel Red & Greenissä Närpiössä. Toisena päivänä vierailemme Siggpacilla ja Smith Garden Ab:llä.
Ilmoittaudu mukaan tämän linkin takana: https://www.lyyti.in/vihannestalvipaivat2020
Majoitusvaraukset Hotel Red & Greeniin Kauppapuutarhaliiton kautta viimeistään viikolla 19.12.2019. Muuten ilmoittautumisaikaa 17.1.2020 saakka. Huoneiden hinnat sisältävät aamiaiset: 1-hh 102 euroa ja 2-hh 130 euroa. Hinnat sisältävät alvin.
Tapahtuma on avoin ja ilmainen KPL-jäsenille.
Vihannesviljelijöiden Talvipäivien ohjelma:
Tiistai 21.1.2020
klo 11.30 Lounas Kauhajoella tai muualla tien päällä omatoimisesti
klo 13.00 Kierros Tamsien puutarhoilla, Komulantie 72 & 76, Äystö
klo 14.30 Lähtö kohti Hotel Red & Green, Närpesvägen 16 C, Närpes
klo 15.00 Hotellihuoneet & auton voi jättää halutessaan hotellin parkkiin.
klo 15.30 Vihannesviljelijöiden Talvipäivien avaus, Linds Kök; Bäcklidvägen 476, Närpes
klo 15.35 Närpiön vihanneksen kuulumiset, Mikael Dahlqvist
klo 16.05 Ajankohtaista Kauppapuutarhaliitosta
klo 17.00 Lyhyt tauko
klo 17.15 Vihannes- ja ruukkuvihannesjaostojen vuosikokoukset
klo 19.00 Illallinen Linds Kök (omakustanteinen, noin 50 € + juomat).
Keskiviikko 22.1.2020
klo 8.00 Mahdollisuus suorittaa kasvinsuojelututkinto hotellilla
klo 9.00 Siggpac; Storängsvägen 6, 64230 Närpes. Suomen suurin kurkun viljelijä.
klo 10.30 Smith Garden, ympärivuotista klassikko- ja kirsikkatomaattia Åsvägen 3, Yttermark
klo 12.00 Lounas, Red & Green, Närpesvägen 16 C, Närpes
klo 13.30-15.00 Vierailukohde vahvistuu myöhemmin
Huom! Toisen vierailupäivän kohteisiin otetaan 30 nopeinta ilmoittautujaa.
Lisätiedot: lassi.remes(a)kauppapuutarhaliitto.fi, p. 040 6758875