Muista ystävää 14.2

Ystävänpäivänä pieniä lahjoja annetaan puolin ja toisin, kortteja kirjoitetaan ja hyvän ystävänpäivän toivotukset täyttävät sosiaalisen median eri kanavat. Myös kaupallisesti päivä on yhä merkittävämpi. Kotimaiset tulppaanit ovatkin ystävänpäivän suosituimpia lahjoja ja tänäkin ystävänpäivänä tulppaaneja ojennetaan ystäville yli kuusi miljoonaa.

ystavanapaiva apsis 

Lahjavinkki: kaunista ja makeaa

Suklaisen kukkalahjan saa tehtyä helposti kietaisemalla narua suklaalevyn ympärille ja kiinnittämällä kukkia koristeeksi. Kukat voi irroittaa myöhemmin ja asettaa esimerkiksi pieneen lasipurkkiin ilahduttamaan.

 

Hoida tulppaaneja oikein

Tulppaani on edullinen ja helppo leikkokukka: varsista leikataan veitsellä pari senttiä pois. Tulppaanit laitetaan maljakkoveteen kääreineen noin puoleksi tunniksi, jotta ne pysyvät ryhdissään. Kääreen voi ottaa pois ja asetella tulppaanit maljakkoon, kun ne ovat imeneet vettä. Virkisteitä ei tarvita.

 

Väriä ja iloa keväästä

Helmikuussa päivät pitenevät ja kuin huomaamatta ajatukset viipyvät jo kevään aurinkoisissa päivissä. Maaliskuuhun on matkaa vain pieni harppaus. Keväiset kukkivat oksat ja värikäs, erilaisista tulppaaneista aseteltu kimppu sopii hyvin ystävänpäivään. Värit ja keväinen fiilis piristävät omaa ja ystävän mieltä!

 

Kotimainen tulppaani on kestävä 

Valtaosa kauppojen tulppaaneista on viljelty Suomessa. Kotimaisen tulppaanin etuna onkin juuri kestävyys. Kotimainen tulppaani kestää jopa pari päivää pidempään kuin rekkakuormilla Euroopasta Suomeen rahdattu tulppaani.

 

Asettele maljakkoon luonnonkaunis tulppaanikimppu

Kokoa helppo ja näyttävä kimppu tulppaaneista, leikkovihreistä ja luonnonoksista. Kimppu sopii moneen: ystävälle, työpaikalle tai kotiin piristäjäksi. Klikkaa kuvaa ja nappaa ohjeet videosta. Vinkkaa ja jaa inspiroiva video myös omilla kanavillasi.  

 

viestintäpäällikkö

Minna Rantala, 050 3090 558

minna.rantala@kauppapuutarhaliitto.fi