Kasvihuone-podcast: Lähiruokaa kasvihuoneesta
Kuka on kurkkusi kasvattanut? Nyt pääset tutustumaan lähiviljelijöihin! Miten kaksi nuorta kaverusta päätti aikanaan alkaa viljellä lähiruokaa? Millaista on yrittää kaverin kanssa? Mitä viljelijä miettii asiakkaiden toiveista? Syökö viljelijä kuormasta? Ja tärkeä kysymys kurkunviljelijöille: kummasta päästä kurkun syöminen pitää aloittaa?
Lähiruuasta juttelemassa toimittaja Anu Pirhosen kanssa tämän vuoden laatutuottajiksikin palkitut Hortiherttua Oy:n Toni Tanner ja Jani Lindman.
Kuuntele uusin jakso: (Huom! Jos kuuntelet mobiililaitteella, klikkaa “Listen in browser”, jos sinulla ei ole SoundCloud-sovellusta. Podcast lähtee käyntiin parin sekunnin kuluttua klikkauksesta):